Recenze

Souhrn recenzí produktu Kompresní kalhoty:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Zahřívá nohy, tím tedy napomáhá k odbourávání tuku a formuje postavu. Netře a napomáhá udržet tempo, jsou prodyšné Příjemný materiál při nošení, nelepí se na tělo Určitě doporučuji všem co chtějí mít výsledky rychleji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.07.2012)

Příjemný a lehoučký materiál. Prodyšný materiál Lehkost - necítíte, že je máte na sobě Prokrvující tkáň Pomáhá při odbourávání tuku Elastické


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

Velmi příjemné na cvičení. Nemohu zatím potvrdit redukci celulitidy - mám je krátce a necvičím nijak zběsile, ale v dlouhodobější efekt stále věřím... A to, že druhý den méně bolí svaly, u mě platí, takže jsem spokojená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2013)


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

S kompresními kalhotami jsem velice spokojená, koupila jsem je ve slevě, takže cena byla přijatelná a již na první pohled je vidět, že jsou kvalitní. Na těle pohodlné, neškrtí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.06.2012)

kvalita produktu přijatelná cena


Recenze Kompresní kalhoty dámské - Newline Compression

Vzhled i materiál jsou perfektní, teď ještě aby měly ty účinky, které slibují. Ale mám je zatím krátkou dobu na to, abych toto mohla posoudit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.04.2013)

Kalhoty jsou velice kvalitně šité, materiál je perfektní. Chválím i reflexní prvky na kalhotách.


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Produkt jsem si vybrala kvůli jejich kompresním vlastnostem, jsem s ním spokojena, cvičím v nich pravidelně obden. Na mé doporučení si je objednala kolegyně, která je rovněž spokojena.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.10.2013)

Dobře sedí neomezují pohyb plní funkci, která je uvedena

troch úzké v lýtkové části


Recenze Dámské thermo kalhoty Brubeck THERMO

Termo věci od Brubecku se mi líbí všechny. Kalhoty dobře drží tvar, jsou teploučké a podtrhují ženskou postavu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.12.2011)

- kvalitní materiál - odvádí pot a jsou hřejivé, mohou se použít i jako podvlékací kalhoty, ale i třeba na aerobik či jiný druh sportu


Recenze Dámské thermo kalhoty Brubeck THERMO

- krátce před tím jsem si objednnala thermo triko Brubeck a výrobek přesně splnil moje očekávání - z tohoto důvodu jsem si objednala ještě thermo kalhoty stejné značky i barvy .- oba výrobky splnily moje očekávání, proto výrobek mohu dalším zájemcům doporučit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.11.2014)

- velmi dobrý materiál - elasticita výrobku zaručuje funkčnost, kterou jsem očekávala


Recenze Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

příjemný materiál, kvalitní provedení pro hraniční velikost S-M doporučuji spíše M

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2013)

ještě jsem je nevyzkoušela v akci, ale provedení se zdá kvalitní objednala jsem si dle velikostní tabulky S, ale bylo mi to už moc těsné, bez problémů jsem vyměnila za M, které sedí perfektně


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

Kalhoty jsou velmi příjemné, pružné, nikde nedrhnou, neškrábou, na dotek velice příjemné. Jsem s nimi spokojena. Trvalost materiálu ano barvy hodnotit nemohu, nepoužívám je zatím tak dlouho. Jedinou nevýhodou byla dlouhá doba dodání, cca 14 dní.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.07.2012)


Recenze Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Chtěla jsem vyzkoušet jestli budou mít nějaký účinek. Zatím moc účinek hubnutí nevidím, ale to je spíše mojí vinou. Kalhoty jsou jinak skvělé, dobře při sportu stáhnou a podrží svaly. Materiál je příjemný a dobře se nosí. Já bych je klidně doporučila ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.08.2012)

tělo se lépe prohřeje skvěle stáhnou jsou velmi pohodlné jsou velmi příjemné na nošení

zatím nemám žádné


Recenze Unisex dlouhé kalhoty Newline Base - kompresní

Kvalitní kalhoty, dnes jsem v nich odbehla zavody, doporucuji

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.05.2013)

skvele sedi, jsou prijemne

nic


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

Očekávala jsem kvalitní produkt na sport a jsem maximálně spokojena. Kalhoty jsou velice příjemné, pohodlné, skutečně jako druhá kůže, na běhání ideální. Doporučuji ke koupi.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.01.2012)

kvalitní materiál perfektně sedí kvalitní práce (švy, nikde nelezou nitě)


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

zatím žádné výhrady nemám, jsem plně spokojena

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.07.2012)

výborně pasují, nepotím se v nich v pase mám 65cm, přes boky 102cm, objednala jsem S kompresní dámské a skvěle sedí, v pase se dají stáhnout dle potřeby zatím je používám týden, takže nedokážu odhadnout kvalitu, zatím švy drží

nic


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

Dnes objednám dlohé pro manžela a dlouhé a 3/4 pro sebe.Věřím, že bych mohla dostat množstevní slevu nebo neplatit poštovné.Nadále bubu u Vás objednávat.Děkuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.04.2012)

prostě super kvalita k ceně


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

- nemohu soudit trvanlivost po seprání, mám je dva týdny, ale doufám, že vydrží dlouho :) - pokud se u nich časem neobjeví nějaká zásadní vada, klidně si koupím další takové, až tyto doslouží (což bude doufám za hodně dlouho) :) - celkově spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.08.2012)

- velmi pohodlné, pružné (mám vel. M, slovanskou postavu 162 cm :) - příjemný materiál, rychle schne, chladí (opravdu, když jsem měla na sobě pouze kalhoty, tak chladily víc, než holá kůže - v klidu) - zadní kapsička na drobnosti - silikonové protiskluzové pásky (jako jsou na samodržících silonkách) na spodním konci nohavic (i když mi přijdou snad i zbytečné) - materiál i švy vypadají solidně

- zatím nic (mám je krátce)


Recenze Dámské dlouhé kalhoty Newline Base - kompresní

S kalhotami jsem naprosto spokojená. Perfektně padnout. Efekt je cítit i vidět ;) Nejdřív se mi zdála pořizovací cena drahá, ale opravdu za to stojí. Vřele doporučuji koupi.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.05.2013)

cena kvalita zpracování velikostně padnou

NIC


Recenze Dámské běžecké kompresní kalhoty Newline ICONIC Compression Tight

Vzhled i materiál jsou perfektní, teď ještě aby měly ty účinky, které slibují. Ale mám je zatím krátkou dobu na to, abych toto mohla posoudit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.04.2013)

Kalhoty jsou velice kvalitně šité, materiál je perfektní. Chválím i reflexní prvky na kalhotách.


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

Slyšela jsem o tomto druhu sportovního oblečení v TV. Nosí se velice dobře, jsem s výběrem zboží spokojená. Určitě všem doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.06.2012)

Skvělě padnoucí, příjemný materiál

Po velmi krátkém nošení mi povolil zadní šev, což jsem u značkového zboží nepředpokládala. Věřím, že je to jen náhoda.


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Chtěla jsem vyzkoušet jestli budou mít nějaký účinek. Zatím moc účinek hubnutí nevidím, ale to je spíše mojí vinou. Kalhoty jsou jinak skvělé, dobře při sportu stáhnou a podrží svaly. Materiál je příjemný a dobře se nosí. Já bych je klidně doporučila ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.08.2012)

tělo se lépe prohřeje skvěle stáhnou jsou velmi pohodlné jsou velmi příjemné na nošení

zatím nemám žádné


Recenze Pánské thermo kalhoty Brubeck THERMO dlouhé

Produkt jsem zakoupila manželovi, který jej doposud vyzkoušel jen párkrát. Zatím je ale velmi spokojený s kslhoty si chválí

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.05.2013)


Recenze Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Chtěla jsem poprvé vyzkoušet kompresní kalhoty na cvičení a volnočasé nošení a zvolila jsem výborně. Kalhoty jsou pohodlné, příjemné na nošení, silikon na spodním zakončení brání ve vyhrnování kalhot nahoru, ale myslím, že ženy se silnějšími lýtky může spodní lem táhnout. Osobně mi trochu vadí uplá guma v pase, která podle mě neodpovídá této velikosti, takže se nelichotivě zařezává. Nicméně jsem kalhoty vybírala pro funkčnost, ne pro parádu... Při cvičení perfektně odvádí pot a nestudí. Určitě doporučuji!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.02.2014)

Příjemný materiál Velikost sedí Výborný střih Přijatelná cena

Guma v pase trochu táhne Nedá se vytáhnout "šňůrka" z pasu


Recenze Kompresní kalhoty dámské - Newline Compression

Vhodné na jakékoliv sportování, vybírejte raději trochu větší číslo.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2014)

Lehké, vzdušní, příjemné, věřím, že i účinné, protože mně boleli holeně a s těmito kalhotami přestali.

Nemám.


Recenze Kompresní kalhoty dámské - Newline Compression

doporučuju všem co běhají pořídíla jsem si zboží z důvodu, že se jedná o kompresní oblečení vhodné pro běhání delších tratí

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.04.2012)

příjemný materiál skvěle sedí kompresní

nemám co vytknout


Recenze Dámské 3/4 kalhoty Newline Base - kompresní

Zahřívá nohy, tím tedy napomáhá k odbourávání tuku a formuje postavu. Netře a napomáhá udržet tempo, jsou prodyšné Příjemný materiál při nošení, nelepí se na tělo Určitě doporučuji všem co chtějí mít výsledky rychleji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.07.2012)

Příjemný a lehoučký materiál. Prodyšný materiál Lehkost - necítíte, že je máte na sobě Prokrvující tkáň Pomáhá při odbourávání tuku Elastické


Recenze Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Kalhoty bych si koupila určitě znovu. Poměr cena / výkon je velmi uspokojivý. Opravdu velmi příjemné na nošení, nikde se nezařezává, neškrtí. Měla jsem strach, že mi bude komprese při cvičení vadit, ale cvičí se mi mnohem lépe, než v obyčejných kalhotech / legínách. Zatím nevidím žádné mínus.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2013)

Velmi příjemný materiál. Pohodlné, neškrtí, neškrábe. Velikosti odpovídají skutečnosti. Velmi doporučuji.


Recenze Dámské dlouhé kalhoty Newline Base - kompresní

S kalhotami jsem velmi spokojená. Perfektně sedí na těle, jsou velmi pohodlné a příjemné a navíc skvěle vypadají. Co víc si člověk od běžeckých kalhot může přát?:-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.04.2014)

pohodlnost funkčnost kvalita materiálu vzhled


Recenze Unisex elastické kalhoty Newline Base Sprinters - kompresní

S kalhotami jsem naprosto spokojená. Perfektně padnout. Efekt je cítit i vidět ;) Nejdřív se mi zdála pořizovací cena drahá, ale opravdu za to stojí. Vřele doporučuji koupi.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.05.2013)

cena kvalita zpracování velikostně padnou

NIC


Recenze Thermo kalhoty Brubeck dlouhé

Kalhoty jsem si zakoupil primárně na běhání, případného použití na in-liny nebo v zimě pod svrchní vrstvu oblečení bych se ale nebál. Za danou cenu hodně nabízené muziky.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.04.2015)

Drží optimální teplotu - ani zima, ani horko Dobře držící guma v pase i u kotníků Příjemný materiál I přes velkou zátěž v opravdu teplém počasí byla kůže pod nimi suchá.

Spíše pro použití venku/v chladnějším prostředí, ve vnitřních prostorách či teplých dnech je v kalhotách brzy horko.


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Zahřívá nohy, tím tedy napomáhá k odbourávání tuku a formuje postavu. Netře a napomáhá udržet tempo, jsou prodyšné Příjemný materiál při nošení, nelepí se na tělo Určitě doporučuji všem co chtějí mít výsledky rychleji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.07.2012)

Příjemný a lehoučký materiál. Prodyšný materiál Lehkost - necítíte, že je máte na sobě Prokrvující tkáň Pomáhá při odbourávání tuku Elastické


Recenze Unisex běžecké kompresní 3/4 kalhoty Newline ICONIC Compression Knee Tight

kalhoty mám velice krátce, tak ještě nemohu posoudit, zda mají udávané přednosti používám je hlavně na kolo

Celkové hodnocení: 7.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.05.2013)

příjemný materiál pořídila jsem si je pro povzbuzení lymfatického systému

docela úzké přes lýtka - myslela jsem, že pánská varianta bude trošku volnější